diensten

3d inmeten

Wij zijn specialist in het vastleggen van de werkelijkheid met onze laserscanners tot op de millimeter nauwkeurig naar een digitale kopie. Hiermee verzamelen we binnen korte tijd veel accurate informatie met een hoge nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. Voor het inmeten van objecten gebruiken we diverse inmeet methodes. 

diensten

3d modelleren

Op basis van de ingemeten scandata maken we met onze eigen bouwkundig opgeleide modelleurs fit for purpose 3D modellen voor onze klanten. Afhankelijk van het beoogde doel van je project bepalen we vooraf de gewenste detaillering in het model. 

diensten

3d visualiseren

We bieden visuele ondersteuning bij het in beeld brengen van de bestaande situatie en de omgeving. Het kan een belangrijk hulpmiddels zijn om risico's te inventariseren of de projectplannen te delen met de stakeholders van jouw project

diensten

3d analyseren

Wij analyseren met behulp van nauwkeurig ingewonnen scandata op een efficiënte, duurzame, snelle en nauwkeurige manier afwijkingen ten opzichte van bestaande modellen en geometrische vormen. 

diensten

extra diensten

We zijn niet alleen specialist in 3D laserscannen en het as-built 3D modelleren, we zijn tevens erkend verhuurpartner en reseller van FARO laserscanners. Daarnaast bieden we ook diverse trainingen aan om zelf aan de slag te kunnen gaan met 3D laserscannen