3D BIM modellen groothandel Sligro

Goede tekeningen en maatvoering van  de bestaande situatie zijn onmisbaar als basis voor het maken van nieuwe plannen. Niemand zit te wachten op onaangename verrassingen waardoor budget en tijdsplanning worden overschreden. 

Wij hebben onze Scan-to-BIM diensten geleverd aan Sligro, een toonaangevend groothandelsbedrijf in Nederland. We hebben meerdere panden van Sligro gescand en geconverteerd naar nauwkeurige en gedetailleerde Building Information Models (BIM).

Onze Scan-to-BIM diensten hebben Sligro geholpen om de structuur en indeling van hun panden beter te begrijpen en te optimaliseren voor maximale efficiëntie. Door middel van onze BIM-modellen konden ze verschillende ontwerpopties verkennen en de impact van veranderingen in de lay-out van hun panden evalueren, voordat ze daadwerkelijk werden doorgevoerd.

Met onze nauwkeurige 3D-meetmethoden hebben we gedetailleerde en realistische BIM-modellen kunnen maken, waardoor Sligro in staat was om hun panden te visualiseren en te plannen met een niveau van detail en nauwkeurigheid. Dit heeft Sligro geholpen om de operationele efficiëntie te verbeteren, de klanttevredenheid te verhogen en de kosten te verlagen.

Kortom, onze Scan-to-BIM diensten zijn de ideale oplossing voor elk bedrijf dat op zoek is naar nauwkeurige en gedetailleerde informatie over hun panden. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen bij het creëren van een nauwkeurig BIM-model van uw pand.

 

Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-sligro-den-haag

Sligro den Haag

Case

Scan to BIM Sligro groothandel

In deze video laten we je zien hoe we onze 3D inmeet diensten hebben gebruikt om Sligro te helpen bij het optimaliseren van hun groothandelruimte. We beginnen met het uitvoeren van een nauwkeurige laserscan van de ruimte, waardoor we gedetailleerde 3D-metingen kunnen maken en een puntenwolk kunnen creëren. Vervolgens zetten we deze puntenwolk om in een nauwkeurig en gedetailleerd Building Information Model (BIM). Dit BIM-model geeft Sligro een duidelijk overzicht van de structuur en indeling van hun groothandelruimte en stelt hen in staat om de lay-out en het ontwerp te optimaliseren voor maximale efficiëntie en klanttevredenheid. 

Diensten

Diensten tijdens deze case

Naast onze Scan-to-BIM diensten hebben we bij ook andere technologieën gebruikt om de nauwkeurigheid en efficiëntie van onze metingen te verbeteren tijdens de projecten die we hebben uitgevoerd voor Sligro. Een voorbeeld hiervan is het gebruik van onze 360 graden viewer, waarmee we gedetailleerde en realistische beelden hebben vastgelegd van de interieurs van de panden van Sligro. Deze beelden hebben we vervolgens geïntegreerd in onze BIM-modellen, waardoor Sligro in staat was om hun panden te visualiseren en te plannen .Daarnaast hebben we ook gebruik gemaakt van onze geavanceerde laserscanners, waarmee we nauwkeurige metingen konden uitvoeren van de panden van Sligro. Deze laserscanners hebben ons geholpen om nauwkeurige puntenwolken te creëren, die we vervolgens hebben omgezet in gedetailleerde en realistische BIM-modellen. 

Gerelateerde cases

Een aantal van onze
andere cases