Overzicht vacatures

Werken bij leap3d

 

Bij leap3d zetten we elke dag nieuwe stappen in de wereld van laserscanning en 3D-modellering. Ons team, een mix van ervaren professionals en frisse talenten, is het hart van onze innovatie en succes. We zijn trots op onze werkomgeving waarin vakmanschap, klanttevredenheid, en technologische vooruitgang voorop staan.

We zoeken collega's die onze toewijding voor professionaliteit en praktische oplossingen delen. Of je nu een ervaren expert bent of een ambitieuze starter, bij leap3d krijg je de ruimte om te groeien, te leren en een echte impact te maken.

In ons team krijgt iedereen de kans om bij te dragen aan projecten die de normen in de industrie uitdagen en verleggen. Jouw unieke vaardigheden en frisse ideeën zijn precies wat we nodig hebben om samen met onze klanten te excelleren.

Ontdek onze vacatures en word onderdeel van een team dat zich inzet voor het leveren van uitzonderlijke en innovatieve oplossingen, elke dag opnieuw.

 

3D-modelleren-civiele-constructies-scan-to-bim-3d-inmeten-laserscanning-leap3d

Vacature BIM modelleur civiele techniek

40 uur fulltime

Ben jij een gedreven BIM modelleur met een hart voor technologie en een visie om de wereld van civiele constructies in 3D vast te leggen? Werk je graag met een gedreven team aan een grote diversiteit aan projecten? Klaar om met je innovatieve ideeën een verschil te maken? Dan is deze functie wellicht iets voor jou.

3d-inmeten-gebouw-woning-laserscanning-3d-model-leap3d-basis-ils-puntenwolk.JPG

Vacature 3D scan specialist

40 uur fulltime

Heb jij technisch inzicht en ben je op zoek naar een baan met toekomst bij een innovatief bedrijf in Rijen? Vind je het leuk om onderweg te zijn en op verschillende bijzondere locaties te werken door heel Nederland? Ben je geïnteresseerd in de wereld van 3D scanning? Dan komen wij graag in contact met jou!

Solliciteren?

Heb je zin om leap3d de komende jaren groter en professioneler te maken? Dan komen we graag met je in contact