Leap3d waar wij voor staan

Een geslaagd project begint met een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid

 

Bij Leap3D begrijpen we hoe kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid grote gevolgen kunnen hebben voor planning, uitvoering en begroting. Daarom is het van cruciaal belang om de werkelijkheid betrouwbaar in beeld te brengen. Of je nu werkt aan transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit, wij hebben de methoden en expertise om jouw werk beter en efficiënter uit te voeren.

Onze missie is niet alleen om jouw werk gemakkelijker te maken, maar ook om jouw verwachtingen te overtreffen. Wij zijn pas tevreden als we onze belofte aan jou hebben waargemaakt. Door middel van geavanceerde technologie en jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat de werkelijkheid nauwkeurig en betrouwbaar in beeld wordt gebracht, zodat jij met vertrouwen kunt plannen, uitvoeren en begroten.

 

 

 

 

Fit for purpose

Bij ons geloven we dat iedereen uniek is en daarom passen we niet één vaste aanpak toe voor al onze klanten. We begrijpen dat ieder probleem en gewenste oplossing verschillend is, daarom stellen we voor elke klant een op maat gemaakt plan op.

We beginnen altijd met goed te luisteren naar jouw behoeften en wensen, zodat we de kern van jouw vraagstuk begrijpen. Op basis hiervan werken we nauw met je samen om de beste oplossing te bedenken en op maat te leveren die precies past bij wat je nodig hebt. Ons doel is om snel, veilig en met de hoogste kwaliteit te werken aan eenvoudige oplossingen, omdat we weten dat dit de enige manier is om inzichten te krijgen die echt waardevol zijn. Op deze manier helpen we jou zo efficiënt en effectief mogelijk te werken aan jouw project.

leap3d-3d-laserscanning-3d-modelleren.JPG
leap3d-3d-laserscannen-3d-modelleren.JPG

We delen onze kennis

Bij ons staat de klant centraal en we zijn altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Met onze deskundige kennis en jarenlange ervaring zijn we uitgegroeid tot een autoriteit op ons gebied en kun je erop vertrouwen dat we weten wat we doen.

Of je nu begeleiding zoekt bij je oriëntatie of simpelweg advies wilt, wij zijn er om je te helpen. Bij ons hoef je niet te aarzelen om contact op te nemen, we nodigen je zelfs uit om vandaag nog contact met ons op te nemen en ons te laten zien hoe we jou van dienst kunnen zijn. Onze deskundigen zijn altijd beschikbaar om jou te voorzien van de nodige informatie en om jouw vragen te beantwoorden.

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we altijd up-to-date zijn en dat we de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt volgen om onze diensten en oplossingen te verbeteren. Onze focus ligt altijd op het bieden van de beste oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten. Neem dus gerust contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Snelheid en flexibiliteit

Wij zijn van mening dat duidelijkheid en snel handelen van essentieel belang zijn voor een succesvolle samenwerking. Daarom doen wij er alles aan om onze communicatie en doorlooptijden zo snel en efficiënt mogelijk te maken. Dit betekent dat we snel en flexibel zijn en ons aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Als klant staat jouw wens bij ons centraal en wij doen er alles aan om deze te vervullen. Of het nu gaat om het snel leveren van producten of het inspelen op veranderingen in de planning, wij schakelen snel en nemen actie waar nodig. Wij begrijpen dat onverwachte gebeurtenissen kunnen optreden en dat de planning hierdoor kan veranderen. Daarom passen wij onze dienstverlening daarop aan en leveren wij snel de gewenste oplossingen.

Onze betrouwbare en flexibele aanpak heeft ons tot een gewaardeerde partner gemaakt voor onze klanten. Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en streven naar een lange termijn samenwerking met onze klanten. Door snel te schakelen en ons aan te passen aan jouw behoeften, bieden wij een service die betrouwbaar en van hoge kwaliteit is.

Dus waarom zou je wachten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze snelle en betrouwbare aanpak. Wij staan klaar om jouw project tot een succes te maken!

 

leap3d-flexibiliteit-en-snelheid-3d-laserscannen-3d-modelleren.JPG
Tunnel_Oslo_Extreme_Laserscanning_02 620 365.jpg

Daag ons uit!

Wil je ons blij maken? Kom dan met een echte uitdaging! Wij hebben ons meerdere malen bewezen als het gaat om extreme omstandigheden, ingewikkelde constructies en ogenschijnlijk onmogelijke vraagstukken. Elk project is een uitdaging, maar dit type projecten biedt ons de kans om alles te laten zien wat we in huis hebben. Vanwege dit specialisme worden we regelmatig benaderd om metingen uit te voeren in omstandigheden die anderen liever uit de weg gaan, of waar het anderen eenvoudigweg niet gelukt is.

In ons vakgebied beschikken we over geavanceerde instrumenten die relatief eenvoudige oplossingen bieden voor soms zeer complexe vraagstukken. Maar deze instrumenten bieden geen garantie voor een goed resultaat.

Onze toegevoegde waarde zit in het feit dat we de branches goed kennen, jarenlange ervaring hebben in ons werk én er steeds weer in slagen unieke oplossingen te bedenken voor zeer complexe en extreme situaties.      

 

Het juiste materieel

Bij ons staat kwaliteit en nauwkeurigheid voorop. Om deze te waarborgen, maken we gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur en blijven we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hardware en software. Hierdoor kunnen we op millimeterniveau meten en zijn we in staat om zelfs de kleinste details waar te nemen. Want we weten dat juist deze details het verschil kunnen maken.

Wij begrijpen dat een klein verschil grote gevolgen kan hebben, en daarom nemen we geen enkel detail voor lief. Met onze geavanceerde apparatuur en kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen, garanderen we een nauwkeurige en betrouwbare meting. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd beschikt over de juiste informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Of het nu gaat om een project in de bouwsector of een andere industrie, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van de gewenste resultaten.

 

 

Leap3d-laserscanning-3d-inmeten-3d-laserscanner-Riegl

Quote...

"In de samenwerking viel op dat leap3d eerst de probleemstelling tot in de details wil begrijpen. Aansluitend ontvingen we een zeer complete en concurrerende aanbieding. Het eindproduct voldoet aan onze kwaliteitseisen; de communicatie tijdens het gehele proces was helder en volledig."

G. van der Geer, Movares

leap3d-tevreden-klanten-laserscanning-3d-modelleren.JPG

Tevreden klanten

We hebben een divers portfolio van klanten uit verschillende sectoren en begrijpen hun vraagstukken. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij hun specifieke behoeften en staan bekend om ons kwalitatieve werk en no-nonsense aanpak. Onze klanten benaderen ons niet om te horen hoe complex hun vraagstuk is, maar om te weten of we het kunnen oplossen. Hierdoor hebben we langdurige relaties opgebouwd en werken we op basis van wederzijds vertrouwen. We schakelen snel en kunnen ons aanpassen aan de behoeften van onze klanten.

Quote...

"Top service van een professionele groep mensen en snelle levering van mooie, duidelijke 3D tekeningen"

Johan Verkooijen - ATM Maart 2021