leap3d waar wij voor staan

onze meerwaarde voor jouw project

 

Kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid kunnen grote gevolgen hebben voor planning, uitvoering én begroting. Bij leap3d brengen we jouw werkelijkheid daarom betrouwbaar in beeld. Of het nu gaat om transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit; onze methodes zijn wat jij nodig hebt om je werk beter en efficiënter uit te voeren.

Wij maken jouw werk gemakkelijker en willen hierbij jouw verwachting overtreffen. Pas dan hebben we onze missie echt volbracht.

 

 

 

 

fit for purpose

Iedere klant is anders. Daarom geloven we niet in eenzelfde aanpak voor iedereen. Afhankelijk van het vraagstuk en de gewenste oplossing maken we een plan op maat. Ons werk begint met goed luisteren en het doorgronden van de vraagstelling. Vervolgens denken we mee over de beste aanpak en leveren we maatwerk. We werken snel, veilig en gaan altijd voor de eenvoudigste oplossing van de beste kwaliteit. Alleen zo krijg je inzichten die ook écht van waarde zijn en kun je zo efficiënt en effectief mogelijk aan de slag met je project.

Over ons team foto 03.JPG
Over ons team foto 02.JPG

we delen onze kennis

We zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen binnen de markt. Want alleen zo kunnen we de beste oplossingen bieden aan onze klanten. Om het voor onze klanten makkelijker te maken tijdens hun oriëntatie, delen we onze kennis. Zo laten we meteen zien dat we een expert zijn in ons vakgebied en krijg jij het vertrouwen wat je nodig hebt.

snelheid en flexibiliteit

Wij houden net als jij van duidelijkheid. Daarom schakelen we snel. Niet alleen in onze communicatie, maar ook als het gaat om de doorlooptijd. Hierbij is jouw wens leidend. Zo snel mogelijk leveren of plannen die toch zijn veranderd? Wij schakelen met je mee en zetten alles op alles om jou van dienst te kunnen zijn. Dat maakt ons de betrouwbare partij die we zijn.

 

 

Over ons team foto 01.JPG
Tunnel_Oslo_Extreme_Laserscanning_02 620 365.jpg

daag ons uit!

Wil je ons blij maken? Kom dan met een echte uitdaging! Wij hebben ons meerdere malen bewezen als het gaat om extreme omstandigheden, ingewikkelde constructies en ogenschijnlijk onmogelijke vraagstukken. Elk project is een uitdaging, maar dit type projecten biedt ons de kans om alles te laten zien wat we in huis hebben. Vanwege dit specialisme worden we regelmatig benaderd om metingen uit te voeren in omstandigheden die anderen liever uit de weg gaan, of waar het anderen eenvoudigweg niet gelukt is.

In ons vakgebied beschikken we over geavanceerde instrumenten die relatief eenvoudige oplossingen bieden voor soms zeer complexe vraagstukken. Maar deze instrumenten bieden geen garantie voor een goed resultaat.

Onze toegevoegde waarde zit in het feit dat we de branches goed kennen, jarenlange ervaring hebben in ons werk én er steeds weer in slagen unieke oplossingen te bedenken voor zeer complexe en extreme situaties.      

 

het juiste materieel

Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn essentieel. Daarom beschikken we over de juiste technologie en geavanceerde apparatuur en zijn we op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op hardware- en software-gebied in ons vak.
Hiermee meten we op de millimeter nauwkeurig. Want juist de kleinste details, maken een groot verschil.

 

Leap3D bv-Ericssonstraat 2-5121 ML RIJEN-Nederland-www.leap3d.eu-17.JPG

Quote...

"In de samenwerking viel op dat leap3d eerst de probleemstelling tot in de details wil begrijpen. Aansluitend ontvingen we een zeer complete en concurrerende aanbieding. Het eindproduct voldoet aan onze kwaliteitseisen; de communicatie tijdens het gehele proces was helder en volledig."

G. van der Geer, Movares

Over ons team foto 04.JPG

tevreden klanten

We hebben een uitgebreid portfolio van klanten uit uiteenlopende branches. We kennen onze klant, snappen hun vraagstuk en bieden de juiste oplossing op maat. We staan bekend als een bedrijf dat zich onderscheidt met kwalitatief goed werk en een no nonsense benadering. Onze klanten benaderen ons niet om te horen hoe ingewikkeld hun vraagstuk is; ze willen weten of we het kunnen oplossen.  Hierdoor hebben we door de jaren heen langdurige relaties opgebouwd, waarin we snel kunnen schakelen en werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Quote...

"Top service van een professionele groep mensen en snelle levering van mooie, duidelijke 3D tekeningen"

Johan Verkooijen - ATM Maart 2021