Leap3d waar wij voor staan

Een geslaagd project begint met een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid

 

Kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid kunnen grote gevolgen hebben voor planning, uitvoering én begroting. Bij leap3d brengen we jouw werkelijkheid daarom betrouwbaar in beeld. Of het nu gaat om transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit; onze methodes zijn wat jij nodig hebt om je werk beter en efficiënter uit te voeren.

Wij maken jouw werk gemakkelijker en willen hierbij jouw verwachting overtreffen. Pas dan hebben we onze missie echt volbracht.

 

 

 

 

Fit for purpose

Wij geloven dat ieder van jullie anders is, en daarom hanteren we niet voor iedereen dezelfde aanpak. Afhankelijk van je specifieke probleem en de gewenste oplossing, maken we een plan op maat.

We beginnen met goed te luisteren om echt tot de kern van jouw vraag te komen. Vervolgens werken we met je samen om de beste aanpak te bedenken en oplossingen op maat te leveren die zijn afgestemd op wat je nodig hebt. Wij werken snel en veilig en gaan altijd voor eenvoudige oplossingen van de hoogste kwaliteit - omdat dat de enige manier is om inzichten te krijgen die echt waardevol zijn en u helpen zo efficiënt en effectief mogelijk aan uw project te beginnen.

leap3d-3d-laserscanning-3d-modelleren.JPG
leap3d-3d-laserscannen-3d-modelleren.JPG

We delen onze kennis

Op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in de markt, zijn we altijd up-to-date en klaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden. Onze deskundige kennis en ervaring maken ons tot een autoriteit op ons gebied, zodat u erop kunt vertrouwen dat we weten wat we doen. Of u nu begeleiding zoekt bij uw oriëntatie of gewoon wat advies wilt, wij zijn er om u te helpen. Aarzel dus niet - neem vandaag nog contact met ons op en laat ons zien wat we kunnen!

Snelheid en flexibiliteit

Waarom wachten? Wij houden net als jij van duidelijkheid. Daarom schakelen we snel. Niet alleen in onze communicatie, maar ook als het gaat om de doorlooptijd. Hierbij is jouw wens leidend. Zo snel mogelijk leveren of plannen die toch zijn veranderd? Wij schakelen met je mee en zetten alles op alles om jou van dienst te kunnen zijn. Dat maakt ons de betrouwbare partij die we zijn.

 

leap3d-flexibiliteit-en-snelheid-3d-laserscannen-3d-modelleren.JPG
Tunnel_Oslo_Extreme_Laserscanning_02 620 365.jpg

Daag ons uit!

Wil je ons blij maken? Kom dan met een echte uitdaging! Wij hebben ons meerdere malen bewezen als het gaat om extreme omstandigheden, ingewikkelde constructies en ogenschijnlijk onmogelijke vraagstukken. Elk project is een uitdaging, maar dit type projecten biedt ons de kans om alles te laten zien wat we in huis hebben. Vanwege dit specialisme worden we regelmatig benaderd om metingen uit te voeren in omstandigheden die anderen liever uit de weg gaan, of waar het anderen eenvoudigweg niet gelukt is.

In ons vakgebied beschikken we over geavanceerde instrumenten die relatief eenvoudige oplossingen bieden voor soms zeer complexe vraagstukken. Maar deze instrumenten bieden geen garantie voor een goed resultaat.

Onze toegevoegde waarde zit in het feit dat we de branches goed kennen, jarenlange ervaring hebben in ons werk én er steeds weer in slagen unieke oplossingen te bedenken voor zeer complexe en extreme situaties.      

 

Het juiste materieel

Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn essentieel. Daarom beschikken we over de juiste technologie en geavanceerde apparatuur en zijn we op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen op hardware- en software-gebied in ons vak.
Hiermee meten we op de millimeter nauwkeurig. Want juist de kleinste details, maken een groot verschil.

 

 

Leap3d-laserscanning-3d-inmeten-3d-laserscanner-Riegl

Quote...

"In de samenwerking viel op dat leap3d eerst de probleemstelling tot in de details wil begrijpen. Aansluitend ontvingen we een zeer complete en concurrerende aanbieding. Het eindproduct voldoet aan onze kwaliteitseisen; de communicatie tijdens het gehele proces was helder en volledig."

G. van der Geer, Movares

leap3d-tevreden-klanten-laserscanning-3d-modelleren.JPG

Tevreden klanten

We hebben een uitgebreid portfolio van klanten uit uiteenlopende branches. We kennen onze klant, snappen hun vraagstuk en bieden de juiste oplossing op maat. We staan bekend als een bedrijf dat zich onderscheidt met kwalitatief goed werk en een no nonsense benadering. Onze klanten benaderen ons niet om te horen hoe ingewikkeld hun vraagstuk is; ze willen weten of we het kunnen oplossen. Hierdoor hebben we door de jaren heen langdurige relaties opgebouwd, waarin we snel kunnen schakelen en werken op basis van wederzijds vertrouwen.

Quote...

"Top service van een professionele groep mensen en snelle levering van mooie, duidelijke 3D tekeningen"

Johan Verkooijen - ATM Maart 2021