Cases

Leap3d. satisfied customers.

Wij hebben ons bewezen als een betrouwbare partner op het gebied van 3D-inmetingen en -modellering, met ruime ervaring in het omgaan met extreme omstandigheden, ingewikkelde constructies en ogenschijnlijk onmogelijke vraagstukken. Elk project is uniek en vereist maatwerk, en wij zijn er trots op dat we oplossingen op maat bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen. Op onze webpagina presenteren we graag onze meest uitdagende en interessante cases, zodat je een idee krijgt van wat we kunnen bereiken en hoe we kunnen bijdragen aan het succes van jouw project.

 

 

 

Loading...
3d-laserscanning-en-3d-modelleren-papendrechtsebrug-voor-rijkswaterstaat-door-leap3d.JPG

3D inmeten en 3D modelleren van de Papendrechtsebrug

Rijkswaterstaat voert verschillende vervanging- en renovatieprojecten uit waarbij men objecten die het einde van hun technische levensduur naderen weer klaarmaakt voor de toekomst. Wij hebben de Papendrechtsebrug ingemeten met behulp van laserscan technologie en maakten op basis hiervan een 3D model

Laserscanning-3d-inmeten-terreintekening-digitalisering-sint-catharinadal-Oosterhout-door-leap3d

Digitalisering van erfgoed Sint-Catharinadal Oosterhout

Met haar lange en rijke geschiedenis is klooster Sint-Catharinadal in Oosterhout een waardevol cultureel erfgoed. Accurate tekeningen zijn essentieel om erfgoed Sint-Catharinadal te behouden voor de toekomst. Om hiervoor te zorgen hebben we het complete terrein en delen van het klooster ingemeten met behulp van laserscanning.

3d-laserscanning-2d-tekeningen-scan-to-autocad-restauratie-erfgoed-klooster-saint-louis-kapel-oudenbosch4.jpg

3D inmeten en 2D tekeningen Religieus Erfgoed Saint Louis Kapel Oudenbosch

Voor de restauratie- en verbouwingsplannen van de begane grond en het souterrain van de Kapel Saint Louis in Oudenbosch, hebben wij in opdracht van de gemeente Halderberge en MAS Architectuur het cultureel erfgoed ingemeten met behulp van geavanceerde laserscan-technologie en gedetailleerde 2D-tekeningen gemaakt. Zo kunnen we zorgen voor een solide basis voor het verdere restauratie- en verbouwingsproces van deze historische kapel.

Scan-to-autocad-laserscanning-3d-leap3d-project-at-the-park-rijswijk

3D inmeten en terrein tekeningen Project at the Park Rijswijk

The Park Rijswijk is een innovatief project voor een duurzame woon- en werkgemeenschap. Met 1.300 woningen, kantoren en voorzieningen bevordert het interactie tussen bewoners. Leap3D gebruikt laserscanning om het terrein nauwkeurig in kaart te brengen en 2D-tekeningen te maken als basis voor de ontwikkeling.

3d-laserscanning-3d-analyses-schipholtunnel-amsterdam-leap3d.jpg

3D laserscannen en 3D analyses Schipholtunnel Amsterdam

Tijdens asbestsanerings werkzaamheden voeren we 3D analyses uit op basis van laserscanning om een controle te bieden op de dikte van het materiaal wat is verwijderd.

23062-the-garden-croatia-drone-terreintekening-festival-laserscanning-leap3d-1.jpg

3D inmeten en terrein tekening festival terrein The Garden Croatia

Voor Studio Raito hebben we, met behulp van drone-technologie en onze expertise in terreinmeting, een gedetailleerde 2D-tekening van festivalterrein The Garden Croatia gecreëerd. Deze nauwkeurige weergave helpt bij de efficiënte organisatie en planning van evenementen, zodat jouw festivalervaring tot in de puntjes geregeld is. Ontdek meer over onze unieke aanpak in het maken van terreintekeningen voor festivalterreinen

laserscannen-3dmodel-schiecentrale-rotterdam-dudok-main.jpg

3D inmeten en 3D modelleren van de Schiecentrale Rotterdam

Eind 2018 werd driekwart van de iconische Schiecentrale, een multifunctioneel en deels monumentaal verzamelgebouw in Rotterdam, eigendom van Dudok Real Estate. Voor de toekomstige transformatie van de Schiecentrale is een goed 3D-model essentieel. Wij hebben het gebouw ingemeten met behulp van laserscanning en maakten hiervan een 3D model.

3D-inmeten-en-3d-modelleren-op-basis-van-laserscanning-van-bruggen--door-Leap3D

3D inmeten van 450 bruggen in Amsterdam met laserscanning

Door het 3D inmeten van 450 van de 850 bruggen in Amsterdam, hebben we gezorgd voor een visuele weergave tijdens inspecties, waardoor inspectietekeningen overbodig zijn geworden

3D-inmeten-laserscanning-loertoeter-mariaplaats-utrecht-leap3d.png

3D inmeten met laserscanning van middeleeuws riool Mariaplaats Utrecht

We hebben het Middeleeuwse riool aan de Mariaplaats in Utrecht ingemeten in 3D voor de gemeente Utrecht, om een visuele weergave te creëren ter ondersteuning van het project om de loertoeter op deze historische locatie te vervangen. Met behulp van de nieuwste technologieën en software hebben we nauwkeurige metingen verricht en een gedetailleerd model gemaakt van het riool, dat waardevolle informatie heeft opgeleverd voor het vervangingsproject.

Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-jumbo

3D inmeten en 3D modelleren van 75 Jumbo vestigingen ten behoeve van herinrichting

Als retail bouw experts hebben wij 75 Jumbo winkelpanden ingemeten en 3D gemodelleerd ter ondersteuning van hun renovatie- en herinrichtingsprojecten. Door nauwkeurige metingen en gedetailleerde modellen te leveren, hebben wij bijgedragen aan het succesvolle verloop van deze projecten. Onze expertise op het gebied van 3D-inmetingen en -modellering stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-sligro

3D inmeten & 3D modelleren van Sligro voor herinrichting

Wij hebben onze Scan-to-BIM diensten geleverd aan Sligro, een toonaangevend groothandelsbedrijf in Nederland. We hebben meerdere panden van Sligro gescand en geconverteerd naar nauwkeurige en gedetailleerde Building Information Models (BIM).

3d-laserscanning-multibeam-haringvlietbrug-leap3d.jpg

3D inmeten en 3D modelleren van de Haringvlietbrug

Voor de vervanging van het beweegbare gedeelte van de Haringvlietbrug hebben wij het brugdeel ingemeten in 3D en gemodelleerd om gedetailleerde en nauwkeurige informatie te leveren voor de planning en uitvoering van het project. Door onze expertise in 3D-inmetingen en -modellering toe te passen, hebben wij bijgedragen aan het succesvolle verloop van dit project.