Leap3d creating insights

Een geslaagd project begint met een betrouwbaar beeld van de werkelijkheid

 

Kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid kunnen grote gevolgen hebben voor planning, uitvoering én begroting. Bij leap3d brengen we jouw werkelijkheid daarom betrouwbaar in beeld. Of het nu gaat om transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit; onze methodes zijn wat jij nodig hebt om je werk beter en efficiënter uit te voeren.

leap3d brengt de werkelijke situatie van  gebouwen, civiele waterbouwkundige constructies, complexe vormen in industriële omgevingen, machine kamers van schepen en grote terreinen, tot op de millimeter nauwkeurig in beeld. Dit doen we met verschillende methodes, zoals 3D inmeten met behulp van laserscanning en fotogrammetrie, we meten vanuit de lucht met een drone of onder water met behulp van multibeam peilingen.

Op basis van de ingemeten scandata maken we met onze eigen bouwkundig opgeleide modelleurs fit for purpose 3D BIM modellen voor jouw project. Mochten constructie tekeningen ontbreken dan zorgen wij ervoor dat we 2D tekeningen maken op basis van laserscanning.

Door de huidige of toekomstige situatie in 3D te visualiseren, bied je een beleving en maak je snel de projectplannen duidelijk. Dit is belangrijk want omgevingsmanagement is een essentiële factor om je project succesvol te laten verlopen.

Wij maken 3D analyses met behulp van nauwkeurig ingewonnen scandata. Zo constateren we op efficiënte, duurzame, snelle en nauwkeurige manier afwijkingen ten opzichte van bestaande modellen, geometrische vormen en veranderingen gedurende de tijd.

Wij maken jouw werk gemakkelijker en willen hierbij jouw verwachting overtreffen. Pas dan hebben we onze missie echt volbracht.

 

branches

leap3d is actief in de volgende branches

leap3d beschikt over jarenlange ervaring met verschillende inmeet technieken en modelleer software. De toegevoegde waarde van ons zit in het feit dat we de branches goed kennen, jarenlange ervaring hebben opgebouwd in ons werk én er steeds weer in slagen unieke oplossingen te bedenken voor zeer complexe en extreme situaties. Daardoor kun je erop vertrouwen dat je een partner hebt met de juiste kennis.

Klanten

Wie zijn onze klanten?

 

 

gemeente-amsterdam-logo-leap3d-diensten.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-movares-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-sligro-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-atm-renewi-door-leap3d.jpg
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-people-power-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-gemeente-utrecht-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-rijkswaterstaat-door-leap3d.png
gemeente-rotterdam-logo-leap3d-3d-laserscanning-3d-modelleren-diensten.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-studio-codex-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-vorm-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-rijksvastgoedbedrijf-door-leap3d.png
nebest-logo-leap3d-3d-laserscanning-3d-modelleren-diensten.png
laserscannen-en-3d-modelleren-prorail-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-dura-vermeer-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-gemeente-haarlem-door-leap3d.png

Extra diensten

We bieden de volgende extra diensten aan

leap3d is niet alleen specialist in 3D laserscannen en het as-built 3D modelleren voor jouw project, daarnaast verhuren we diverse laserscanners. Ook bieden we trainingen aan waarmee jij zelf aan de slag kunt gaan met 3D laserscannen en puntenwolken. Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk bij de oplevering van jouw project? We kunnen jouw object laseren in glas.

Starten met laserscanning?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D laserscanning en 3D modelleren, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Periodiek sturen we je de nieuwste inzichten en toepassingen van laserscanning.

Download ons stappenplan

Wil je een start maken met laserscanning? In ons stappenplan geven we aan waaraan je moet denken om laserscanning succesvol toe te passen in jouw project

starten-met-laserscanning-stappenplan-leap3d.jpg

Cases

450 bruggen van Amsterdam

Het 3d inmeten van de 450 van de 850 bruggen die Amsterdam rijk is. Hiermee zorgden we voor een visualisatie van de brug tijdens inspectie. Inspectietekeningen zijn niet langer nodig.

Lees meer
Brug-320-drieharingenbrug-laserscanning-inspectie.jpg

Cases

as-built bim retail jumbo

Het 3D inmeten en 3D modelleren van winkelpanden van Jumbo voor de renovatie en herinrichting hiervan.

Lees meer
3d-inmeten-3d-modelleren-jumbo-leap3d.jpg

Cases

3d inmeten en analyses van tanks

3D inmeten, 3D modelleren en analyses op tanks. Dit maakt inspecties en onderhoud efficiënter.

Lees meer
3d-inmeten-laserscanning-3d-analyses-tanks