leap3d creating insights

 

Kleine verschillen tussen werktekeningen en werkelijkheid kunnen grote gevolgen hebben voor planning, uitvoering én begroting. Bij leap3d brengen we jouw werkelijkheid daarom betrouwbaar in beeld. Of het nu gaat om transformatie, renovatie, herinrichting, inspectie of retrofit; onze methodes zijn wat jij nodig hebt om je werk beter en efficiënter uit te voeren.

leap3d brengt de werkelijke situatie van  gebouwen, civiele waterbouwkundige constructies, complexe vormen in industriële omgevingen, machine kamers van schepen en grote terreinen, tot op de millimeter nauwkeurig in beeld. Dit doen we met verschillende methodes, zoals 3D inmeten met behulp van laserscanning en fotogrammetrie, we meten vanuit de lucht met een drone of onder water met behulp van multibeam peilingen.

Op basis van de ingemeten scandata maken we met onze eigen bouwkundig opgeleide modelleurs fit for purpose 3D BIM modellen voor jouw project. Mochten constructie tekeningen ontbreken dan zorgen wij ervoor dat we 2D tekeningen maken op basis van laserscanning.

Door de huidige of toekomstige situatie in 3D te visualiseren, bied je een beleving en maak je snel de projectplannen duidelijk. Dit is belangrijk want omgevingsmanagement is een essentiële factor om je project succesvol te laten verlopen.

Wij maken 3D analyses met behulp van nauwkeurig ingewonnen scandata. Zo constateren we op efficiënte, duurzame, snelle en nauwkeurige manier afwijkingen ten opzichte van bestaande modellen, geometrische vormen en veranderingen gedurende de tijd.

Wij maken jouw werk gemakkelijker en willen hierbij jouw verwachting overtreffen. Pas dan hebben we onze missie echt volbracht.

 

branches

leap3d is actief in de volgende branches

leap3d beschikt over jarenlange ervaring met verschillende inmeet technieken en modelleer software. De toegevoegde waarde van ons zit in het feit dat we de branches goed kennen, jarenlange ervaring hebben opgebouwd in ons werk én er steeds weer in slagen unieke oplossingen te bedenken voor zeer complexe en extreme situaties. Daardoor kun je erop vertrouwen dat je een partner hebt met de juiste kennis.

Klanten

Wie zijn onze klanten?

Wij leveren diensten op het gebied van 3D-laserscanning, BIM-modellering en 3D-visualisatie voor diverse klanten in verschillende sectoren, waaronder architectuur, bouw, engineering, vastgoed, facility management en industriële productie. Onze klanten variëren van kleine lokale bedrijven tot grote internationale organisaties en profiteren van de nauwkeurige, efficiënte en kosteneffectieve oplossingen die we bieden om hun projecten te ondersteunen en te verbeteren.

 

gemeente-amsterdam-logo-leap3d-diensten.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-movares-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-sligro-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-atm-renewi-door-leap3d.jpg
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-people-power-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-gemeente-utrecht-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-rijkswaterstaat-door-leap3d.png
gemeente-rotterdam-logo-leap3d-3d-laserscanning-3d-modelleren-diensten.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-studio-codex-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-vorm-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-rijksvastgoedbedrijf-door-leap3d.png
nebest-logo-leap3d-3d-laserscanning-3d-modelleren-diensten.png
laserscannen-en-3d-modelleren-prorail-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-logo-dura-vermeer-door-leap3d.png
laserscannen-en-3d-modelleren-gemeente-haarlem-door-leap3d.png
3D-inmeten-en-3d-modelleren-op-basis-van-laserscanning-voor-sint-catharinadal-oosterhout-door-Leap3D

Extra diensten

We bieden de volgende extra diensten aan

Bij ons ben je aan het juiste adres voor specialistische diensten zoals 3D laserscannen en as-built 3D-modellering voor jouw project. Daarnaast verhuren we verschillende soorten laserscanners en bieden we trainingen aan zodat jij zelf aan de slag kunt met 3D-laserscannen en puntenwolken. Wil je een uniek relatiegeschenk bij de oplevering van jouw project? Wij kunnen jouw object lasergraveren in glas.

Insights

leap3d. nieuws & 3D insights.

Starten met laserscanning?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D laserscanning en 3D modelleren, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Periodiek sturen we je de nieuwste inzichten en toepassingen van laserscanning.

Download ons stappenplan

Wil je een start maken met laserscanning? In ons stappenplan geven we aan waaraan je moet denken om laserscanning succesvol toe te passen in jouw project

starten-met-laserscanning-stappenplan-leap3d.jpg

Cases

Digitalisering van erfgoed Sint-Catharinadal Oosterhout

Met haar lange en rijke geschiedenis is klooster Sint-Catharinadal in Oosterhout een waardevol cultureel erfgoed. Accurate tekeningen zijn essentieel om erfgoed Sint-Catharinadal te behouden voor de toekomst. Om hiervoor te zorgen hebben we het complete terrein en delen van het klooster ingemeten met behulp van laserscanning.

Lees meer
Laserscanning-3d-inmeten-terreintekening-digitalisering-sint-catharinadal-Oosterhout-door-leap3d

Cases

3D inmeten van 450 bruggen in Amsterdam met laserscanning

Door het 3D inmeten van 450 van de 850 bruggen in Amsterdam, hebben we gezorgd voor een visuele weergave tijdens inspecties, waardoor inspectietekeningen overbodig zijn geworden

Lees meer
3D-inmeten-en-3d-modelleren-op-basis-van-laserscanning-van-bruggen--door-Leap3D

Cases

3D inmeten en terrein tekeningen Project at the Park Rijswijk

The Park Rijswijk is een innovatief project voor een duurzame woon- en werkgemeenschap. Met 1.300 woningen, kantoren en voorzieningen bevordert het interactie tussen bewoners. Leap3D gebruikt laserscanning om het terrein nauwkeurig in kaart te brengen en 2D-tekeningen te maken als basis voor de ontwikkeling.

Lees meer
Scan-to-autocad-laserscanning-3d-leap3d-project-at-the-park-rijswijk

Cases

3D inmeten & 3D modelleren van Sligro voor herinrichting

Wij hebben onze Scan-to-BIM diensten geleverd aan Sligro, een toonaangevend groothandelsbedrijf in Nederland. We hebben meerdere panden van Sligro gescand en geconverteerd naar nauwkeurige en gedetailleerde Building Information Models (BIM).

Lees meer
Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-sligro

Cases

3D laserscannen en 3D analyses Schipholtunnel Amsterdam

Tijdens asbestsanerings werkzaamheden voeren we 3D analyses uit op basis van laserscanning om een controle te bieden op de dikte van het materiaal wat is verwijderd.

Lees meer
3d-laserscanning-3d-analyses-schipholtunnel-amsterdam-leap3d.jpg