Volumebepaling van voorraden

Periodiek worden er door ons volumes van voorraden bepaald ten behoeve van de financiële maandafsluiting. Waar traditionele meetmethodes niet volstaan biedt 3D laserscanning of gebruik van fotogrammetrie een perfecte uitkomst. Op de buitenlocaties meten we in met een drone. Bij het scannen van binnen locaties scannen we met de stationaire laserscanner.

Volumemetingen met behulp van een drone zijn echter niet alleen sneller, maar vooral ook veiliger en aanzienlijk nauwkeuriger. Hiermee bieden we een betrouwbaar methode voor het bepalen van volumes.

Binnen korte tijd analyseren we de data en leveren we een gedetailleerd rapport van de gemeten volumes.

We bieden middels deze methode de mogelijkheid om de volumes te bepalen van alle soorten bulkproducten, denkend aan grond, zout, kolen, glas, ijzerertsen, granen, aardappelen etc.

 

Digitaal-Terrein-model-gronddepot.gif

Quote...

"Top service van een professionele groep mensen en snelle levering van mooie, duidelijke 3D tekeningen"

Johan Verkooijen - ATM Maart 2021

Quote...

"Eenduidige inmetingen door een betrouwbare, onafhankelijke en kundige partner zijn essentieel. In Leap3d hebben we deze partner gevonden"

Eric van Westing - ATM Juli 2022

diensten

aanvullende diensten

Volumebepaling of voorraadmeting wordt door ons uitgevoerd door middel van laserscanning of drones. We brengen hiervoor het terrein in beeld.

Cases

Klant aan het woord: ATM

ATM is één van Europa’s grootste professionele verwerkers voor verontreinigde grond en teerhoudend asfaltgranulaat, afvalwater en oliehoudend slib. Daarnaast verwijdert het bedrijf een breed scala aan gevaarlijke afvalstoffen, zoals verpakt chemisch afval. Voor ATM leveren we maandelijks de volumebepalingen van de voorraaddepots.

Lees meer
laserscannen-en-3d-modelleren-atm-renewi-door-leap3d-4.jpg

Cases

volumemeting glasrecycling bedrijf

3D inmeten van volumes van voorraden bij een recyclingbedrijf voor glas

Lees meer
20065 Maltha Volumepaling inmeten drone grijs.jpg

Cases

volumemeting voorraden verontreinigde grond

3D inmeten van volumes van voorraden verontreinigde grond

Lees meer
20059 ATM volumebepaling laserscanning grijs.jpg