Volumebepaling van voorraden

 

Bij het bepalen van volumes voor financiële maandafsluitingen gaan traditionele meetmethodes soms tekort. Gelukkig bieden 3D laserscanning en fotogrammetrie een perfecte oplossing. Op buitenlocaties maken we gebruik van drones, terwijl we voor het scannen van binnenlocaties onze stationaire laserscanners inzetten.

Volumemetingen met drones bieden niet alleen snelheid, maar vooral veiligheid en aanzienlijke nauwkeurigheid. Hiermee leveren we een betrouwbare methode voor het bepalen van volumes.

Binnen een kort tijdsbestek analyseren we de verzamelde data en presenteren we een gedetailleerd rapport met de gemeten volumes. Deze methode is geschikt voor een breed scala aan bulkproducten, zoals grond, zout, kolen, glas, ijzerertsen, granen, aardappelen, en nog veel meer.

Met onze dienst volumebepaling zorgen we voor precisie en efficiëntie, waardoor je een betrouwbaar inzicht krijgt in de volumes van verschillende materialen.

 

 

Digitaal-Terrein-model-gronddepot.gif

Quote...

"Top service van een professionele groep mensen en snelle levering van mooie, duidelijke 3D tekeningen"

Johan Verkooijen - ATM Maart 2021

Quote...

"Eenduidige inmetingen door een betrouwbare, onafhankelijke en kundige partner zijn essentieel. In Leap3d hebben we deze partner gevonden"

Eric van Westing - ATM Juli 2022

diensten

aanvullende diensten

Volumebepaling of voorraadmeting wordt door ons uitgevoerd door middel van laserscanning of drones. We brengen hiervoor het terrein in beeld.

Cases

Klant aan het woord: ATM

ATM is één van Europa’s grootste professionele verwerkers voor verontreinigde grond en teerhoudend asfaltgranulaat, afvalwater en oliehoudend slib. Daarnaast verwijdert het bedrijf een breed scala aan gevaarlijke afvalstoffen, zoals verpakt chemisch afval. Voor ATM leveren we maandelijks de volumebepalingen van de voorraaddepots.

Lees meer
laserscannen-en-3d-modelleren-atm-renewi-door-leap3d-4.jpg

Cases

volumemeting glasrecycling bedrijf

3D inmeten van volumes van voorraden bij een recyclingbedrijf voor glas

Lees meer
20065 Maltha Volumepaling inmeten drone grijs.jpg

Cases

volumemeting voorraden verontreinigde grond

3D inmeten van volumes van voorraden verontreinigde grond

Lees meer
20059 ATM volumebepaling laserscanning grijs.jpg