3D laserscan in glas

Een uniek aandenken of een duurzaam relatiegeschenk bij een bijzondere gebeurtenis: een 3D laserscan van jouw civiele of bouwproject in kristalglas.

Als specialist in laserscannen vertalen we niet alleen de werkelijke situatie tot op de millimeter nauwkeurig naar een digitale kopie, maar kunnen we deze vervolgens ook 3D laseren in glas. Een origineel, passend en duurzaam relatiegeschenk bij bijvoorbeeld de oplevering van een bouwproject of civieltechnisch project, waarmee je de relatie met de klant versterkt en een uniek aandenken biedt voor bijvoorbeeld teamleden en relaties.

3D lasergravure in glas

Wanneer jij een 3D lasergravure in glas wilt laten maken, zorgen wij eerst dat het gewenste object in 3D wordt ingemeten. Vervolgens kunnen we deze digitale kopie in een fysiek object vastleggen door middel van lasertechniek, door het 3d te laseren in glas. We bepalen samen het formaat van het glas. Van klein en handzaam tot groot en opvallend: alles is mogelijk. Het formaat is daarnaast ook afhankelijk van de vorm van het object. Eventueel kunnen we een bedrijfslogo en tekst in het glas laseren. Het resultaat is een 3D beeld dat zweeft in het kristalglas.

 

Laserscan-in-glas-drieharingbrug-amsterdam.jpg

Drieharingenbrug Amsterdam

Laserscan-in-glas-schiecentrale-rotterdam

Schiecentrale Rotterdam

Wat kun je allemaal in glas laseren?

We delen een aantal voorbeelden van de mogelijkheden

 

Gebouw 3D in glas laseren

Is jouw bouwproject afgerond en wordt dit binnenkort opgeleverd? En ben je trots op het resultaat dat je hebt neergezet? Hoe leuk is het dan om het gebouw blijvend in glas vast te leggen. Ook het 3D in glas laseren van bestaande gebouwen is mogelijk. Zo kun je als eigenaar van panden bijvoorbeeld jouw verschillende assets vereeuwigen in een kristalglazen blok. Een mooie aanwinst in je kantoor.

 

Brug 3D lasergravure in glas

Jouw onderhoudsproject is afgerond en je wilt je teamleden bedanken voor hun inspanningen. Je bent trots op jouw project en je wilt dit laten zien aan je opdrachtgever.

Of misschien ben je assetmanager van een karakteristieke brug die jouw hart heeft veroverd. In al deze gevallen is het interessant om deze brug vast te leggen als 3D lasergravure in glas. Wij scannen de brug en zorgen voor een 3D visual in kristalglas

 

Schip of jacht 3D model in glas

Ben jij trots eigenaar van een rederij? Dan lijkt het je misschien wel wat om jouw schepen te vereeuwigen als een 3D model in glas. Een prachtige en passende blikvanger in jouw kantoor of woning, maar ook een mooi (kerst)geschenk voor relaties.

 

Overige objecten 3D in glas laseren

Naast gebouwen, bruggen en producten is het ook mogelijk om andere objecten 3D in glas te laten laseren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bomen of auto’s. Hiermee zorg jij altijd voor een kunststuk met een persoonlijk verhaal.

Laserscan-in-glas-ben-schopbrug-rotterdam

Ben Schopbrug Rotterdam

 

Laserscan-in-glas-reward-solarcar-eindhoven

Stellavita Solarcar

Bij opleveringen en andere bijzondere momenten


Een 3D laserscan in glas is niet alleen een perfect cadeau bij de oplevering van een bouwkundig- of civiel project. Ook bij bijzondere gebeurtenissen zoals een jubileum, afscheid of een bijzondere bedrijfsprestatie is een kristalglazen award geschikt.

 

Klaar om cadeau te geven


Een bijzonder cadeau als dit vraagt om een passende verpakking. Wij leveren de 3D scan in kristalglas daarom in een geschenkdoos. Zo kun jij deze direct overhandigen aan de ontvanger. Veel plezier met geven!