Training Ripano

Maak kennis met Ripano, dé software voor snelle en eenvoudige visualisatie van laserscanprojecten. Met Ripano kunnen CAD-gebruikers moeiteloos orthografische weergaven en plattegronden genereren voor verdere toepassing in CAD-software. Ontdek de kracht van Ripano en breng jouw laserscanprojecten tot leven met een gebruiksvriendelijke interface en indrukwekkende functionaliteiten.

Ontdek de mogelijkheden van Ripano, de 360 foto viewer die jou de kracht geeft om te meten, plattegronden te maken, dwarsdoorsnedes te genereren en nog veel meer!

Of je nu een architect bent die plattegronden wil maken vanuit 360-graden foto's, een ingenieur die nauwkeurige metingen moet verrichten op afstand, of een professional die gedetailleerde dwarsdoorsnedes nodig heeft - Ripano heeft alles wat je nodig hebt.

Tijdens de training Ripano leer je niet alleen de basisfunctionaliteiten kennen, maar ontdek je ook geavanceerde technieken om het maximale uit de software te halen. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je alle tips en tricks laten zien om efficiënt en effectief te werken met Ripano

Tijdsduur: 2 uur

Maximum aantal deelnemers: 10

Schrijf je vandaag nog in voor onze training

 

Diensten trainingen team02.jpg

Trainingen

Overige trainingen