360°-fotografie

Door het maken van 360° foto's tijdens het laserscannen van het object en de omgeving bieden we je foto's waarin je metingen kunt verrichten. Deze panoramafoto’s brengen het meetgebied visueel in beeld.

Of het nu een gebouw is, een complexe installatie in de industrie, een civiele constructie, een machinekamer van een schip of een projectlocatie op een lastig te bereiken locatie, vooral in deze tijden waar virtueel werken steeds belangrijker wordt kunnen wij een duurzame en veilige oplossing bieden.

Laat je projectlocatie nu door ons in 3D inscannen. Vanuit iedere positie waar de laserscanner een scan heeft gemaakt wordt vervolgens een 360° foto gemaakt van het object en de omgeving. Deze foto geeft je een visuele ondersteuning bij het in beeld brengen van de werkelijke situatie en geeft je extra inzicht in het ingemeten object. Naast deze visuele ondersteuning wordt deze foto indien gewenst ook gebruikt voor de kleuring van de punten in de puntenwolk.

Deze 360° foto's worden door ons on-line aangeboden of middels een stand-alone variant.

  • In de full colour 360° foto's kun je eenvoudige metingen uitvoeren op iedere willekeurige plek
  • De online foto's kun je eenvoudig delen met andere belanghebbenden binnen het project
  • De projectlocatie kan op deze manier 24/7 virtueel vanuit iedere willekeurige locatie worden bezichtigd waardoor er tijd en kosten worden bespaard.
  • De 360° foto's maken vanwege de precisie het 3D modelleren van je object een stuk makkelijker
diensten 360 hero team02.jpg

Diensten

Aanvullende diensten

Cases

3D inmeten en 3D modelleren van de Erasmusbrug in Rotterdam

De Erasmusbrug, een iconisch onderdeel van de Rotterdamse skyline, is met behulp van laserscan-technologie ingemeten en gemodelleerd in 3D. Naast de nauwkeurige 3D modellen zijn er ook realistische 3D visuals van de brug gecreëerd. Deze brug, die in 1996 werd geopend en sindsdien niet meer weg te denken is uit het stadsbeeld van Rotterdam, heeft een rijke geschiedenis en wordt door velen beschouwd als een technisch hoogstandje

Lees meer
3d-laserscanning-civiel-infra-leap3d.JPG

Cases

3D inmeten en 3D modelleren van een appartementencomplex ten behoeve van een duurzaamheidsproject

Voor onze klant, Voor de VVE, hebben wij het 3D inmeten en 3D modelleren uitgevoerd van de buitenkant en gemeenschappelijke ruimtes van een appartementencomplex in Maassluis, ten behoeve van een duurzaamheidsproject.

Lees meer
3D-inmeten-en-3D-modelleren-van-de-Appartementencomplex-in-Maassluis-in-opdracht-van-Voor-de-VVE-door-Leap3d