uitleg ripano 360° viewer

 

Door het maken van 360° foto's tijdens het laserscannen van het object en de omgeving bieden we je foto's waarin je metingen kunt verrichten. Deze panoramafoto’s brengen het meetgebied visueel in beeld.

Of het nu een gebouw is, een complexe installatie in de industrie, een civiele constructie, een machinekamer van een schip of een projectlocatie op een lastig te bereiken locatie, vooral in deze tijden waar virtueel werken steeds belangrijker wordt kunnen wij een duurzame en veilige oplossing bieden.

Laat je projectlocatie nu door ons in 3D inscannen. Vanuit iedere positie waar de laserscanner een scan heeft gemaakt wordt vervolgens een 360° foto gemaakt van het object en de omgeving. Deze foto geeft je een visuele ondersteuning bij het in beeld brengen van de werkelijke situatie en geeft je extra inzicht in het ingemeten object. Naast deze visuele ondersteuning wordt deze foto indien gewenst ook gebruikt voor de kleuring van de punten in de puntenwolk.

Deze 360° foto's worden door ons on-line aangeboden of middels een stand-alone variant.

  • In de full colour 360° foto's kun je eenvoudige metingen uitvoeren op iedere willekeurige plek
  • De online foto's kun je eenvoudig delen met andere belanghebbenden binnen het project
  • De projectlocatie kan op deze manier 24/7 virtueel vanuit iedere willekeurige locatie worden bezichtigd waardoor er tijd en kosten worden bespaard.
  • De 360° foto's maken vanwege de precisie het 3D modelleren van je object een stuk makkelijker

.