Terreintekening festivalterrein The Garden Croatia

In opdracht van Studio Raito hebben een terreintekening gemaakt van het festivalterrein The Garden in Kroatië. 

We hebben het volledige festivalterrein ingemeten met behulp van een drone, om een gedetailleerde en nauwkeurige puntenwolk van het terrein te verkrijgen.

Vervolgens hebben we met behulp van AutoCAD een nauwkeurige 2D terreintekening gemaakt van de festivallocatie. Deze 2D terreintekening biedt een nauwkeurig overzicht van het hele terrein, waardoor organisatoren, leveranciers en veiligheidspersoneel een helder beeld krijgen van het terrein en de lay-out.

Of het nu gaat om de plaatsing van podia, voedsel- en drankkiosken, toiletten, of nooduitgangen, deze terreintekening maakt het mogelijk om elk detail op de juiste plek te plaatsen, en om een naadloos en succesvol evenement te garanderen.

Naast de tekeningen in 2D maken we ook 3D terreinmodellen. Een 3D model biedt een nog gedetailleerder en realistischer beeld van het terrein, wat kan bijdragen aan nog betere planning en organisatie.
 

Scan-to-autocad-bim-laserscanning-drone-3d-terreintekening-leap3d-the-garden-croatia-festival

Terrein tekening The Garden Croatia

Diensten

Diensten tijdens deze case

 

Tijdens deze case hebben wij gebruik gemaakt van drone inmetingen en 2D-tekeningen om het festivalterrein The Garden Croatia in kaart te brengen, ten behoeve van het plannen van evenementen

Gerelateerde cases

Een aantal van onze
andere cases