Terreintekening projectontwikkeling

At The Park Rijswijk is een ambitieus en innovatief project dat zich richt op de ontwikkeling van een levendige en duurzame woon- en werkgemeenschap. Gelegen in de dynamische omgeving van Rijswijk, omvat het project de bouw van ongeveer 1.300 woningen, een uitgebreid kantoor programma en ondersteunende voorzieningen, met als doel een inclusieve woonomgeving te creëren die de interactie tussen bewoners en gebruikers bevordert.
 
Dit project is een samenwerking tussen Kadans Science Partner en Miss Clark, met inzet van technologieën zoals laserscanning door ons om de bestaande bebouwing en terrein nauwkeurig in kaart te brengen.
Op basis van deze gedetailleerde laserscanning maakten we vervolgens 2D-tekeningen van het terrein, wat essentieel is om de plannen voor het project te concretiseren. Deze technische tekeningen bieden een inzicht in de huidige staat van het terrein en vormen een basis voor de ontwikkeling van deze unieke woon-werkomgeving in Rijswijk.

Scan-to-autocad-laserscanning-3d-leap3d-Project-at-the-park-rijswijk

Terrein tekening Project at the Park

Diensten

Diensten tijdens deze case

 

Tijdens deze case hebben wij gebruik gemaakt van laserscanning en 2D-tekeningen om de terrein van Project at the Park in Rijswijk in kaart te brengen, ten behoeve van ontwikkelplannen

Gerelateerde cases

Een aantal van onze
andere cases