Van 2D tekeningen naar 3D BIM Model

Op basis van bestaande 2D tekeningen maken we een 3D (BIM) model eventueel gevalideerd met laserscan meettechniek.

Wil je een gedetailleerde, nauwkeurige weergave van jouw gebouw of installatie? Een 3D-model kan waardevolle aanvullende informatie opleveren doordat je jouw ontwerp in meer detail kunt visualiseren en onderzoeken. Dit is echter geen garantie dat de originele 2D ontwerptekeningen de huidige staat van de constructie accuraat weergeven. Om er zeker van te zijn dat jouw as-built model correct is, wil je wellicht laserscans of andere meettechnieken uitvoeren om de nauwkeurigheid van de bestaande documentatie te controleren.

Ons bedrijf biedt zowel 3D-modelleringsdiensten op basis van bestaande documentatie als validatie met behulp van laserscanning en andere hulpmiddelen. Ons deskundige team van ontwerpers en ingenieurs heeft uitgebreide ervaring met het werken met complexe structuren en systemen. Of je nu hulp nodig heeft bij het omzetten van bestaande 2D-tekeningen in een 3D-model of bij het uitvoeren van gedetailleerde veldmetingen om de bestaande documentatie te valideren, wij zijn er om jou te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe deze jouw project ten goede kunnen komen.

diensten 2d3d hero team02.JPG

Diensten

Aanvullende diensten

Cases

3D inmeten en 3D modelleren van woonhuizen

Meten is weten ! Je overweegt een aanbouw aan de eigen woning of je wilt gaan verbouwen? Wij meten de woning in en maken een 3D model

Lees meer
20920 woonhuis ulvenhout laserscanning grijs.jpg