hyperplane het leverportaal van leap3d

Alle projecten worden geleverd via ons leverportaal Hyperplane

In geometrie is een hyperplane een deelruimte waarvan de afmeting één kleiner is dan die van de omgevingsruimte. Als een ruimte 3D is, zijn zijn hypervlakken de 2D vlakken, terwijl als de ruimte 2D is, zijn hypervlakken de 1D lijnen zijn.

Dit vonden we wel een toepasselijke benaming voor ons leverplatform.

Hyperplane is het platform dat wij gebruiken om onze projecten te leveren aan onze klanten. Dit platform kan tevens gebruikt worden als een asset management systeem of een projectenportaal om bestanden eenvoudig in 3D te visualiseren en te delen met de stakeholders in het project voor een specifiek object. 

Hyperplane is toegankelijk via https://www.hyperplane.nl/ met een eigen login en password. Het biedt de mogelijkheid om alle bestanden en 3D visuals van al jouw objecten die in het portaal zijn aangemaakt te downloaden en te bekijken gedurende de looptijd van het abonnement.

Hyperplane Asset Management Lever Platform.jpg
Hyperplane Asset Management Lever Platform 02.jpg

De functionaliteiten van Hyperplane

  • 3D samenwerkingsportaal: het beheersbaar maken en delen van informatie van assets en communicatie tussen stakeholders
  • Je hebt 24/7 toegang tot de 3D visuals van je project vanaf de PC of mobiele telefoon vanaf elke fysieke locatie.
  • Bevat een pointcloud viewer waarin je annotaties kunt maken naar ieder willekeurig punt in de puntenwolk en hiermee een foto, pdf file of excel file kunt koppelen ten behoeve van efficiente inspectie
  • Mogelijkheden om snel eenvoudige metingen en doorsnedes te maken in de puntenwolk
  • Mogelijkheden om extra documenten aan het object toe te voegen zoals 2D tekeningen, PDF documenten, afbeeldingen films, 3D modellen en spreadsheets
  • Meerdere leveringen kunnen aan het object worden toegevoegd, zodat er een historische tijdlijn wordt gecreëerd met betrekking tot dit object dat ieder moment kan worden geraadpleegd.

 

diensten

aanvullende diensten