Trainingen

Mocht je een start willen maken met laserscanning en zou je hier graag wat meer over willen weten, dan bieden we diverse trainingen aan

Leer omgaan met laserscanning en puntenwolken.

Laserscanning is een technologie die een flinke groei heeft doorgemaakt voor het snel en accuraat as-built informatie te verzamelen voor diverse soorten objecten. Door middel van lasesrscanning beschik je over exacte maatvoering op de millimeter nauwkeurig voor diverse toepassingen.

Zie jij ook dat laserscanning een oplossing kan zijn voor specifieke problemen binnen jouw bedrijf? En wil je graag leren hoe je deze techniek kan toepassen? Ga je aan de slag met puntenwolken en weet je nog niet precies hoe je dit aan moet pakken?

Dan bieden wij passende trainingen voor jou zowel on-site als remote.

 

Quote...

"De cursus van leap3d is een ideale start om kennis te maken met 3D scannen. Ze nemen je aan de hand mee bij een door jou op te geven project van A tot Z zodat je uiteindelijk met het gewenste resultaat aan de slag kunt"

Ferry Nitsche Bureau Polderman, januari 2021

Beschikbare trainingen

training scanoperator

Een ervaren scanoperator leert je hoe je met een laserscanner omgaat en waar je op moet letten om jouw project succesvol in te meten

2 uur

training registratie scans

Tijdens deze training leer je hoe je de gemaakte scans registreert tot een complete puntenwolk en wat hierna de mogelijke toepassingen zijn.

2 tot 3 uur

training scanning on the job

Met een ervaren scanoperator wordt er op jouw project locatie geleerd hoe je met een laserscanner omgaat en waar je op moet letten om het project succesvol in te meten. Samen ga je op jouw project aan de slag.

4 tot 5 uur