Training laserscanning en modelleren uit puntenwolken

Stap in de fascinerende wereld van laserscanning en leer alles wat je moet weten om deze technologie toe te passen binnen jouw bedrijf! Bij ons bieden we een breed scala aan trainingen aan, zodat jij de kennis en vaardigheden kunt ontwikkelen om laserscanning succesvol te gebruiken.

Of je nu een beginner bent die net begint met laserscanning of al enige ervaring hebt, onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. We begrijpen dat laserscanning een krachtige oplossing kan zijn voor specifieke uitdagingen binnen jouw branche, en we staan klaar om je te begeleiden op jouw leertraject.

Of je nu de voorkeur geeft aan training op locatie of op afstand, wij hebben de juiste optie voor jou. Onze ervaren instructeurs zullen je stap voor stap begeleiden en je vertrouwd maken met puntenwolken en de beste benaderingen voor het werken met deze gegevens.

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor een van onze trainingen! 

Quote...

"De cursus van leap3d is een ideale start om kennis te maken met 3D scannen. Ze nemen je aan de hand mee bij een door jou op te geven project van A tot Z zodat je uiteindelijk met het gewenste resultaat aan de slag kunt"

Ferry Nitsche Bureau Polderman, januari 2021

Beschikbare trainingen

Training scanoperator

Een ervaren scanoperator leert je hoe je met een laserscanner omgaat en waar je op moet letten om jouw project succesvol in te meten

2 uur

Training registratie scans

Tijdens deze training leer je hoe je de gemaakte scans registreert tot een complete puntenwolk en wat hierna de mogelijke toepassingen zijn.

2 tot 3 uur

Training scanning on the job

Met een ervaren scanoperator wordt er op jouw project locatie geleerd hoe je met een laserscanner omgaat en waar je op moet letten om het project succesvol in te meten. Samen ga je op jouw project aan de slag.

4 tot 5 uur

Training 3D modelleren uit puntenwolken

Tijdens deze training leer je de kunst van het modelleren met behulp van puntenwolken. Ontdek hoe je met nauwkeurigheid en precisie complexe 3D-modellen kunt creëren op basis van de gegevens die puntenwolken bieden. Onze ervaren instructeurs zullen je begeleiden bij elke stap van het proces, van het importeren van puntenwolkgegevens tot het genereren van gedetailleerde en realistische modellen

2 uur

Training Ripano

Maak kennis met Ripano, dé software voor snelle en eenvoudige visualisatie van laserscanprojecten. Met Ripano kunnen CAD-gebruikers moeiteloos orthografische weergaven en plattegronden genereren voor verdere toepassing in CAD-software. Ontdek de kracht van Ripano en breng jouw laserscanprojecten tot leven met een gebruiksvriendelijke interface en indrukwekkende functionaliteiten.

2 uur

Starten met laserscanning?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van 3D laserscanning en 3D modelleren, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Periodiek sturen we je de nieuwste inzichten en toepassingen van laserscanning.

Download ons stappenplan

Wil je een start maken met laserscanning? In ons stappenplan geven we aan waaraan je moet denken om laserscanning succesvol toe te passen in jouw project

starten-met-laserscanning-stappenplan-leap3d.jpg