voor de vve appartement maassluis

3D inmeten en 3D modelleren van een de buitenkant en gemeenschappelijke ruimtes van appartementencomplex ten behoeve van duurzaamheidsproject

De vereniging van eigenaren van dit complex in Maassluis heeft opdracht gegeven aan onze opdrachtgever voor de VVE tot het maken van een duurzaamheidsscan. Door het inscannen van het gebouw hebben we de huidige status en afmetingen van de buitenkant en de algemene ruimtes tot op de millimeter nauwkeurig in beeld gebracht. Hiermee ligt er een basis om juiste adviezen te kunnen geven voor een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en een energieprestatieadvies (EPA-W). 

We leveren binnen dit project 360° foto's waarin metingen gedaan kunnen worden, de projectlocatie kan op deze manier ieder moment virtueel worden bezocht.

Bij deze VVE is er gestart met een duurzaamheidsproject, inmiddels is er nieuwe dakbedekking gelegd. en zijn er nieuwe zonnepanelen geplaatst.

 

20002-17 Voor de VVE Korhoenstraat Maassluis puntenwolk 620 625.jpg

Diensten

Diensten tijdens deze case

Quote...

"Ze denken mee in hoe iets beter zou kunnen enwaar fouten voorkomen kunnen worden. Voor de gebouwen waar we ze tot nu toe hebben ingezet hebben ze al heel veel geld bespaard zowel door juiste maatvoering en het voorkomen van meerkosten in de bouw."

Rene ter Veer, Voor de VVE, April 2021

Gerelateerde cases

Een aantal van onze
andere cases