Voor de VVE appartement Maassluis

3D inmeten en 3D modelleren van een de buitenkant en gemeenschappelijke ruimtes van appartementencomplex ten behoeve van duurzaamheidsproject

Onze opdrachtgever Voor de VVE heeft de opdracht gekregen om een duurzaamheidsscan uit te voeren voor het complex in Maassluis, namens de vereniging van eigenaren. Om dit te realiseren hebben we het gebouw ingescand en de buitenkant en algemene ruimtes tot op de millimeter nauwkeurig in beeld gebracht. Met deze informatie kan voor de VVE gedegen advies geven over het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en een energieprestatieadvies (EPA-W).

Binnen dit project leveren we 360° foto's waarmee metingen gedaan kunnen worden. Hierdoor is het mogelijk om de projectlocatie virtueel te bezoeken op elk moment.

Het duurzaamheidsproject van deze VVE is al van start gegaan en er zijn al enkele veranderingen doorgevoerd. Zo is er nieuwe dakbedekking aangebracht en zijn er nieuwe zonnepanelen geplaatst.

20002-17 Voor de VVE Korhoenstraat Maassluis puntenwolk 620 625.jpg

Diensten

Diensten tijdens deze case

Quote...

"Ze denken mee in hoe iets beter zou kunnen enwaar fouten voorkomen kunnen worden. Voor de gebouwen waar we ze tot nu toe hebben ingezet hebben ze al heel veel geld bespaard zowel door juiste maatvoering en het voorkomen van meerkosten in de bouw."

Rene ter Veer, Voor de VVE, April 2021

Gerelateerde cases

Een aantal van onze
andere cases