3d inmeten retail en groothandel

 

Als het gaat om het inrichten van een winkel of groothandel, is het van cruciaal belang om nauwkeurige metingen te hebben. Dit kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om grote en complexe ruimtes. 

Wij maken gebruik van geavanceerde laserscantechnologie om zeer nauwkeurige 3D-metingen te maken van winkelpanden voor retail en groothandel. Onze scans zijn in staat om gedetailleerde informatie te verstrekken over de afmetingen, indeling en structuur van de ruimte.

Met onze 3D inmeetdiensten kunnen we je helpen bij het plannen van uw winkelindeling, het optimaliseren van uw opslagruimte en het creëren van een aantrekkelijke en functionele omgeving voor uw klanten.

Of je nu een kleinere winkel hebt of een groothandel met meerdere verdiepingen,wij hebben de expertise en technologie om je te helpen. Onze scans zijn snel en efficiënt en kunnen worden geleverd in verschillende formaten, zodat je ze kunt gebruiken met de software die het beste bij uw behoeften past. 

Kortom, als je op zoek bent naar nauwkeurige en gedetailleerde metingen van uw winkelruimte, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te zien hoe we u kunnen helpen uw winkel- of groothandelsruimte optimaal te benutten.

 

	Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-Jumbo-Helmond
Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-Sligro-leap3d.jpg

Voordelen 3D inmeten retail en groothandel

Het gebruik van 3D inmeten met behulp van laserscanning biedt verschillende voordelen voor zowel de retail als de groothandel:

  1. Nauwkeurige metingen: Met 3D inmeten kunnen nauwkeurige metingen worden gedaan van winkelpanden en magazijnen, waardoor er geen ruimte voor fouten of onnauwkeurigheden is. Dit kan bijvoorbeeld helpen bij het optimaliseren van de beschikbare ruimte.

  2. Efficiëntie: Met behulp van 3D inmeten kan de tijd die nodig is om een winkelpand of magazijn te meten en te modelleren, worden verminderd. Dit betekent dat projecten sneller kunnen worden voltooid en dat er meer tijd is voor andere taken.

  3. Kostenbesparing: Door het gebruik van 3D inmeten kan er geld worden bespaard op de lange termijn. Het is niet alleen efficiënter, maar ook nauwkeuriger, waardoor het risico op fouten en vertragingen wordt verminderd.

  4. Visualisatie: 3D inmeten kan helpen bij het visualiseren van hoe een winkelpand of magazijn eruit zal zien voordat het daadwerkelijk wordt gebouwd of gerenoveerd. Dit kan nuttig zijn bij het plannen van de inrichting en het uitvoeren van wijzigingen voordat het te laat is.

  5. Klanttevredenheid: Met behulp van 3D inmeten kunnen klanten worden voorzien van nauwkeurige en gedetailleerde informatie over hun winkelpand of magazijn. Dit kan bijdragen aan de klanttevredenheid en het vertrouwen in het project.

 

Mogelijkheden bij leap3d

Bij Leap3d bieden we een breed scala aan mogelijkheden voor het 3D inmeten van retail- en groothandelpanden. We maken gebruik van geavanceerde technieken zoals 3D laserscanning en dronetechnologie om een nauwkeurige digitale kopie van de werkelijkheid te creëren. Deze technologieën maken het mogelijk om snel en efficiënt metingen uit te voeren, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

Met onze 3D laserscanners kunnen we de binnen- en buitenkant van gebouwen, winkelpanden en magazijnen in kaart brengen met een ongekende nauwkeurigheid. 

Bovendien kunnen we de gescande data omzetten in 2D-tekeningen en 3D-modellen die geschikt zijn voor BIM en andere toepassingen. Dit maakt het gemakkelijk om de informatie te integreren in je project en besluitvorming.

Onze experts staan klaar om je te helpen bij het in kaart brengen van jouw retail- en groothandelruimtes en je te voorzien van nauwkeurige data voor het nemen van belangrijke beslissingen.

 

Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-sligro-den-haag

Gerelateerde cases

3D inmeten van winkelpanden in retail en groothandel

In deze video laten we u zien hoe we onze 3D inmeet diensten hebben gebruikt om Sligro te helpen bij het optimaliseren van hun groothandelruimte. We beginnen met het uitvoeren van een nauwkeurige laserscan van de ruimte, waardoor we gedetailleerde 3D-metingen kunnen maken en een puntenwolk kunnen creëren. Vervolgens zetten we deze puntenwolk om in een nauwkeurig en gedetailleerd Building Information Model (BIM). Dit BIM-model geeft Sligro een duidelijk overzicht van de structuur en indeling van hun groothandelruimte en stelt hen in staat om de lay-out en het ontwerp te optimaliseren voor maximale efficiëntie en klanttevredenheid. 

 

Gerelateerde cases

Een aantal van onze cases