Overtuigd?

Start een proefproject
en ervaar de voordelen

Gefeliciteerd! Met het doorlopen van dit stappenplan heb jij alle informatie met betrekking tot jouw project in kaart gebracht. Als het goed is, is het jou nu duidelijk of laserscanning hierbij uitkomst biedt. Wil jij inderdaad binnen jouw project aan de slag met laserscanning?
Vraag dan een proefproject aan en maak kennis met deze manier van werken.

 

Proefproject


Met onze proefprojecten bieden we jou de mogelijkheid om op laagdrempelige wijze aan de slag te gaan met laserscanning. We bepalen hierbij samen met jou hoe we dit gaan doen en begeleiden je bij jouw specifieke vraagstuk

 

Wat houdt een proefproject in?
 

  • Intake met doelstellingen van je project

  • Inmeten door een ervaren scanoperator

  • Maken van een geregistreerde pointcloud

  • 360 graden foto’s voor jouw project

  • Een maand toegang tot Hyperplane

  • Presentatie van resultaat en hoe nu zelf aan de slag met de puntenwolk

 

Dit bieden we aan voor een bedrag van slechts 975

Cases

3D laserscannen en 3D analyses Schipholtunnel Amsterdam

Tijdens asbestsanerings werkzaamheden voeren we 3D analyses uit op basis van laserscanning om een controle te bieden op de dikte van het materiaal wat is verwijderd.

Lees meer
3d-laserscanning-3d-analyses-schipholtunnel-amsterdam-leap3d.jpg

Cases

3D inmeten en 3D modelleren van 75 Jumbo vestigingen ten behoeve van herinrichting

Als retail bouw experts hebben wij 75 Jumbo winkelpanden ingemeten en 3D gemodelleerd ter ondersteuning van hun renovatie- en herinrichtingsprojecten. Door nauwkeurige metingen en gedetailleerde modellen te leveren, hebben wij bijgedragen aan het succesvolle verloop van deze projecten. Onze expertise op het gebied van 3D-inmetingen en -modellering stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan de specifieke behoeften van onze klanten voldoen.

Lees meer
Scan-to-bim-retail-groothandel-winkel-laserscanning-jumbo

Cases

Inmeting Paleis Soestdijk ten behoeve van videomapping

Door middel van geavanceerde laserscanning-technologie hebben we het historische en indrukwekkende Paleis Soestdijk ingemeten en vervolgens een nauwkeurig 3D-model gemaakt. Dit model vormt de basis voor het gebruik van videomapping-technieken, waarmee dit prachtige gebouw tot leven wordt gebracht met bewegende beelden, lichteffecten en geluid.

Lees meer
Soestdijk_Laserscanning_Leap3D-02 grijs.jpg