registratie tot puntenwolk

Je ontvangt een complete puntenwolk op basis van de door jou aangeleverde scandata

Heb je een eigen laserscanner of heb je een laserscanner bij ons gehuurd en wil je hiermee zelf op je project aan de slag? Ontbreek de software, kennis of tijd om de scandata te verwerken? Dan kunnen wij dit voor je doen.

Om dit op een effectieve manier te kunnen doen, vragen we je ons te raadplegen voordat je met het scannen aan de slag gaat, om de belangrijkste technische aspecten met ons door te nemen en er zo voor te zorgen dat de scans op een juiste manier worden gemaakt om tot een goede registratie te kunnen komen. Tevens stemmen we met je af in welk formaat je de puntenwolk wenst te ontvangen

Nadat je zelf het object hebt ingescand, lever je ons de ruwe scandata aan. Wij zorgen vervolgens voor het samenvoegen van de verschillende scans tot een grote geregistreerde puntenwolk. Onze scanoperators hebben specifieke kennis van de verschillende software die gebruikt worden voor de registratie van de scans en weten waar ze op moeten letten om en perfecte puntenwolk te maken.

Deze service bespaart je tijd en bied je een puntenwolk waarmee je verder kunt in jouw project. Daarnaast kunnen we op basis van de scandata een 3D model, 2D tekeningen of 3D visuals voor je maken voor extra inzichten.

Leap3D bv-Ericssonstraat 2-5121 ML RIJEN-Nederland-www.leap3d.eu-4.JPG

diensten

aanvullende diensten

Cases

3D inmeten en 3D modelleren van woonhuizen

Meten is weten ! Je overweegt een aanbouw aan de eigen woning of je wilt gaan verbouwen? Wij meten de woning in en maken een 3D model

Lees meer
20920 woonhuis ulvenhout laserscanning grijs.jpg