Wil je een laserscanner kopen of verkopen?

We zijn niet alleen specialist in 3D laserscannen en het as-built 3D modelleren, we zijn tevens erkend verhuurpartner en reseller van FARO laserscanners.

Graag adviseren we je over de scanner die het meest geschikt is voor jouw scanprojecten. Als specialist en ervaringsdeskundige zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en delen daarin graag onze kennis.

Houd er echter rekening mee dat ieder project de eigen specifieke omstandigheden kent en dat iedere omstandigheid kan vragen om inzet van een specifieke scanner. Het is daarom erg belangrijk dat je weet voor wat voor type projecten de scanner gebruikt zal gaan worden. Daarnaast ontwikkelt de techniek rondom scanners zich razendsnel, wat voor waardevermindering kan zorgen op het moment dat er een nieuwe scanner wordt geintroduceerd.

Mocht je tot koop over gaan dan bieden we graag onze trainingen aan voor het juiste gebruik van de laserscanner binnen jouw project en het registreren van de gemaakte scans tot een puntenwolk.

Heb je een Faro Focus 3D laserscanner en gebruik je deze niet veel, of niet meer? Neem dan contact met ons op. Graag nemen we de laserscanner van je over.

FARO FOCUS S EN M VERKOOP 620 625.JPG

laserscanners

beschikbaar voor verkoop

spheres.jpg
Doos 2e hands spheres
LeicaBLK360.jpg
LEICA BLK360

Specificatie van de Leica BLK360

  • Lichtgewicht scanner
  • Bereik: 0,6 m – 60 m
  • Afstandsfout: 4mm @10m / 7mm @20m
  • Kleur : HDR 150 megapixel

diensten

aanvullende diensten